Vis nyhed - Velkommen til Vojens Karting Klub

 
  Vojens Karting Klub  
 
 
 
Navigation
 
Sponsorer
 
Nyhedsbrev
 
 
Nyheder
25-03-2007
Vellykket klubløb i Vojens, stor tak til hjælperne og Per er ok!

Så blev første klubløb afviklet, denne gang med DMAK som ny deltager sammen med SKK. Vejret var rigtig godt, med masser af sol men noget blæsende. Der var godt fyldt op i alle klasser, specielt i Rotax Senior (18 deltagere samt KZ2 ca. 18, Formel Junior + Rotax mini ca. 20, NAT A + Futura 16. Ialt omkring 85 deltagere.

Vi fik ros af mange af gæsterne fra DMAK, som var enige om, at det have været en rigtig god dag med masser af gode løb og tæt race.

Desværre fik dagen en lidt kedelig afslutning med Per Jørgensen uheld i sidste heat i KZ2, hvor vi for en sikkerheds skyld tilkaldte en ambulance.

Men jeg kan hilse fra Per´s far og mor og sige at han har det godt, men han skal ud og have købt en ny køredragt! Desværre må man sige, for den han havde på var da vist næsten helt ny! Men når det ikke er værre, er det vel også til at bære, for grimt så uheldet ud.

Forinden fik han vist den gamle garde i klassen, at det er en mand man skal regne med! Helt fremme i forreste linie, lyn hurtig og han bremser M E G A  S E NT!

Resultaterne kommer i løbet af ugen.

MVH

Niels Larsen



 
 
 
Aktuel side: Vojens Karting Klub : Vis nyhed