Vis nyhed - Velkommen til Vojens Karting Klub

 
  Vojens Karting Klub  
 
 
 
Navigation
 
Sponsorer
 
Nyhedsbrev
 
 
Nyheder
18-10-2022
Nyhedsbrev og GP Vojens 29/30 okt 2022

GP Vojens Jydecup 4:

Som mange nok er klar over, har vi et løb 29. og 30. oktober, dette løb er efterhånden blevet til et traditionsløb, i tidernes morgen hed løbet VM i Vojens, vi fik dog besked ovenfra om at ændre navnet, da der ikke var tale om et ”VM”, og lige lidt hjalp det da vi forklarede at ”VM” betød Vojens Mesterskab. Løbet kom derefter til af hedde Grand Prix Vojens, på papiret, men bliver stadigvæk af mange kaldt VM i Vojens.

Der er tale om et endagsløb for alle klasser, hvis der er nok tilmeldte i klasse. Klasserne for de yngre deltagere bliver kørt om lørdagen, så de kan når at blive klar til skolen om mandagen, klasserne for de ældre deltagere køres om søndagen.

Tilmelding på DASU's hjemmeside

Der er mange ende der skal holdes styr på til et karting løb, og vi er næsten i mål med de forberedende øvelser. Vi mangler dog lige at få styr den øverste etage i dommertårnet med lidt oprydning med mere. Hvis der er nogle med tømrererfaring, så kunne døren godt trænge til en reparation.

På officials- og forplejningssiden mangler vi stadigvæk lidt personer, så hvis du har lysten og tiden til at hjælpe din klub, så giv en melding på mail kontakt@k-tech.nu eller på mobil +45 2027 5354, eller kig ind på kontoret til træning. Man behøver ikke at være verdensmester i karting for at give en hånd med.

Nyt vedrørende byggeriet:

Byggeriet er ved at være afsluttet, så hvis det hele flasker sig, kommer vi til at holde vores første årlige generalforsamling i to år i den nye bygning. Vi mangler også at kåre klubmestrene i de 2 forgangne år. Dette er lidt et puslespil, så vi håber på at der er nogen i de forskellige klasser der vil være behjælpelige med dette. Toiletter og badeforhold i underetagen er helt klar, dejligt at vi slipper for at opstille en badevogn med alt hvad dertil hører af ekstra arbejde.

Haderslev Kommune, Ove Arkil og Kart Racing Vojens arbejder stadigvæk på at finde en løsning på lidt ny asfalt omkring den nye bygning, parc fermé og banen, men som mange nok er klar over så er der rigtig mange olieprodukter i asfalt, og hvis man ser på brændstofpriserne så man godt lægge to og to sammen.

Og som krone på værket har der været et uofficielt besøg fra CIK, som er hoved organet for alt Karting i hele verden, for at ser på hvad der skal til for at banen international godkendt igen. På nuværende tidspunkt arbejder klubben på at få fremstillet en AutoCAD tegning af banen, så CIK kan få kørt en simulering af banen i deres computersystem.

Kommende løb på Vojens Karting Center:

d. 29. & 30. oktober GP Vojens / Jydecup

Bestyrelsen Vojens Karting Klub. 
 
 
Aktuel side: Vojens Karting Klub : Vis nyhed