Vis nyhed - Velkommen til Vojens Karting Klub

 
  Vojens Karting Klub  
 
 
 
Navigation
 
Sponsorer
 
Nyhedsbrev
 
 
Nyheder
13-11-2022
Generalforsamling 26/11-2022 m.m.

Så er den officielle karting sæson overstået, og for første gang i meget lang tid, kan vi mødes til en rigtig generalforsamling, uden alle mulige restriktioner.

Så det er med stor glæde at bestyrelsen kan invitere til generalforsamling lørdag d. 26/11-2022 kl. 09:00 i den nye bygning på banen i Vojens. Klubben vil være vært med et rundstykke og en kop kaffe, og hvis vejrguderne er med os, vil der være mulighed for at køre lidt på banen efter generalforsamlingen.

Nyt vedrørende byggeriet:

Haderslev Kommune, Ove Arkil og Kart Racing Vojens arbejder stadigvæk på at finde en løsning på lidt ny asfalt omkring den nye bygning, parc fermé og banen, men som mange nok er klar over så er der rigtig mange olieprodukter i asfalt, og hvis man ser på brændstofpriserne så man godt lægge to og to sammen. Selv om priserne på nuværende tidspunkt er faldende.

Det uofficielt besøg fra CIK, kom frem til forskellig tiltag, som er de mener skal laves inden vi kan få en international godkendelse af banen igen. Der skal en del nye bander og hegn til. Så lige nu er vi dialog med DIF og DASU vedrørende økonomien. Bane og omgivelserne er blevet 3D skannet.

Ansøgte løb på Vojens Karting Center 2023

  • Rotax DM
  • Classic Grand Prix
  • Grand Prix Vojens
  • Afdeling af Tysk RMC (Kart Racing Vojens)

 

Bestyrelsen Vojens Karting Klub. 
 
 
Aktuel side: Vojens Karting Klub : Vis nyhed